Prikkelbelevingsavond

Graag nodigen wij u uit voor de prikkelbelevingsavond bij Praktijk Inpetto Jeugd-GGZ!

Waarom deze avond?

Wij zien in onze praktijk regelmatig problemen die samenhang hebben met de prikkelverwerking bij kinderen. Over de invloed hiervan op het gedrag is bij opvoeders nog weinig bekend. Tijdens deze avond willen wij u graag laten kennismaken met de invloed die prikkelverwerking kan hebben. Door middel van opdrachten gaan we ervaren hoe is het als de prikkelverwerking goed of minder goed verloopt. Deze ervaringen zullen worden gekoppeld aan de onderliggende theorie.

Voor wie?
  •  Ouders, leerkrachten en verwijzers van onze cliënten.
  •  Leerkrachten en andere zorgprofessionals die meer willen weten over prikkelverwerking en de invloed hiervan op kinderen en activiteiten

Verspreid deze uitnodiging dan ook gerust in uw netwerk! Er is een maximaal aantal deelnemers per avond. Bij een groot aantal aanmeldingen voor deze workshop hebben ouders van onze cliënten voorrang. De overige plekken worden toegewezen op volgorde van inschrijving.

Wanneer?

26 juni 2019 Zevenbergen, 30 september Oosterhout, 25 november Zevenbergen

Professional?

Komt u als zorgprofessional en wilt u graag een bewijs van deelname? Geeft u dit dan aan bij aanmelding. Vermeld uw naam, geboortedatum en beroep. We zorgen dan dat er voor u een certificaat klaarligt!

Aanmelden?

Meld u telefonisch (0168-745155) of per email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) aan voor deze workshopavond.

Afdrukken E-mailadres