Ontwikkelingen bij Inpetto Jeugd-GGZ

In april wordt ons team uitgebreid met Prof. Karel Oei, psychiater. Karel heeft ruime ervaring als (kinder- en jeugd) psychiater/regiebehandelaar bij verschillende instellingen in de specialistische jeugd-ggz. Vanuit onze twee locaties in Oosterhout en Zevenbergen wordt inmiddels zorg geboden door twee psychologen, twee orthopedagogen, drie speltherapeuten, een systeemtherapeut, kinderarts, SPV en klinisch psycholoog/regiebehandelaar. Op onze nieuwe website, die naar verwachting in mei in gebruik wordt genomen, stellen we onze medewerkers aan je voor.

Afdrukken E-mailadres

Thema-avond 'Elke dag een 10' op 16 maart

Op 16 maart vond onze tweede thema-avond plaats met als onderwerp: angsten en somberheid bij kinderen en jongeren. Zijn onze kinderen overbelast? Zijn onze verwachtingen te hoog? En wat doen we eraan? Verschillende professionals uit de gezondheidszorg, jeugdzorg en onderwijs namen deel aan een informatieve en interactieve bijeenkomst. We kijken uit naar de volgende thema-avond en hopen u daar weer te ontmoeten.

 

Afdrukken E-mailadres

Onderzoek en diagnostiek

Inpetto Jeugd-GGZ helpt je ook met onderzoek naar leerproblemen en leerstoornissen en meerbegaafdheid.

Ook verzorgen wij indien van toepassing de benodigde verklaring ten behoeve van het onderwijs.

Afdrukken E-mailadres

EMPAUWER® groep

logo empauwer c

Heb je soms moeite om te zeggen wat je vindt? Vind je het lastig om met iemand een praatje te maken, of te reageren op kritiek? Je kunt er iets aan doen. Wij starten binnenkort drie nieuwe groepen! Doe je mee?

Afdrukken E-mailadres

Vroegsignalering bij InPetto

‘Mijn kind is nog zo jong, kan ik dan al bij een psycholoog terecht'?

Wanneer je tegen problemen aanloopt, zou je het liefst willen dat ze gisteren nog opgelost waren. Dat is met alles…. zeker met problemen in de opvoeding of ontwikkeling van je kind. Maar wanneer is dan precies het moment dat je besluit: ik ga een aanmelding doen bij een psychologenpraktijk?  Het antwoord op die vraag is simpel: het is nooit te vroeg. Zelfs met heel jonge kinderen kun je bij onze praktijk terecht, voor zogenaamde vroegsignalering.

Afdrukken E-mailadres

Meer artikelen...

  • 1
  • 2