Onderzoek en diagnostiek

Inpetto Jeugd-GGZ helpt je ook met onderzoek naar leerproblemen en leerstoornissen, zoals dyslexie, dyscalculie, dysorthografie en meerbegaafdheid.

Ook verzorgen wij indien van toepassing de benodigde verklaring ten behoeve van het onderwijs.

Afdrukken E-mailadres

EMPAUWER® groep

logo empauwer c

Heb je soms moeite om te zeggen wat je vindt? Vind je het lastig om met iemand een praatje te maken, of te reageren op kritiek? Je kunt er iets aan doen. Wij starten binnenkort drie nieuwe groepen! Doe je mee?

Afdrukken E-mailadres

Vroegsignalering bij InPetto

‘Mijn kind is nog zo jong, kan ik dan al bij een psycholoog terecht'?

Wanneer je tegen problemen aanloopt, zou je het liefst willen dat ze gisteren nog opgelost waren. Dat is met alles…. zeker met problemen in de opvoeding of ontwikkeling van je kind. Maar wanneer is dan precies het moment dat je besluit: ik ga een aanmelding doen bij een psychologenpraktijk?  Het antwoord op die vraag is simpel: het is nooit te vroeg. Zelfs met heel jonge kinderen kun je bij onze praktijk terecht, voor zogenaamde vroegsignalering.

Afdrukken E-mailadres

Balans tussen lichte en intensieve hulp

Ieder kind vertoont wel eens vervelend gedrag. Dat gedrag hoort meestal bij de ontwikkeling en gaat over wanneer het kind ouder wordt. Toch kunnen ouders om kleine opvoedingsvragen erg onzeker worden. Het is daarom voor opvoeders prettig dat zij zelfs met kleine opvoedings- en ontwikkelingsvragen bij een gespecialiseerde hulpverlener terecht kunnen.

Afdrukken E-mailadres