Nieuws

11, mrt, 2024 | Nieuws

Empauwer® groep

Binnenkort gaat de Empauwer groepstherapie weer van start bij Inpetto Jeugd-GGZ. Kinderen en jongeren krijgen binnen de Empauwer therapie de kans om te werken aan het vergroten van het zelfbeeld, probleemoplossend vermogen en het versterken van de identiteit. De Empauwer is op maat gemaakt voor verschillende leeftijdsgroepen, zodat er optimaal ingespeeld kan worden op de ontwikkelingsbehoeften binnen de leeftijdscategorieën.

De Empauwer is een therapeutisch proces waar kinderen zelfstandig leren om problemen op te lossen. De kinderen leren tijdens het proces ook van elkaar en geven tips hoe je bijvoorbeeld een probleem kan aanpakken. De therapeuten refereren regelmatig naar de drie symbolische dieren ‘pauw, muis en leeuw’. De pauw is het rolmodel en staat symbool voor kracht, stevig in je schoenen staan en trots zijn op jezelf.

Houd de website en social media in de gaten voor aankondigingen over de start van een nieuwe Empauwer groep. Meer informatie over de Empauwer groepstherapie is te vinden op https://empauwer.nl/nl/. Lijkt het je leuk om meer van Inpetto te zien? Volg ons op Facebook https://www.facebook.com/p/Inpetto-Jeugd-GGZ-100064621221618/
en Instagram https://www.instagram.com/inpettojeugdggz/.

Gepubliceerd door Auteur

Meer nieuws?

Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld u zich dan vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief en ontvang hem via de mail.
We versturen eens in de twee weken één bericht over een relevant onderwerp binnen de wereld van de
psychologie, u kunt zich uitschrijven wanneer dit gewenst is.